Få løsnet op under graviditet med graviditetsmassage

Det er ikke altid en dans på roser at være gravid. Det er en hård proces for kroppen at udvikle et andet liv, og det betyder også, at du skal være særligt god ved dig selv i de 40 uger, som graviditeten står på.

Hos MBB Sportsklinik i Rødovre tilbyder vi graviditetsmassage, der har fokus på, at du får slappet godt af og får løsnet op i musklerne.

Graviditetsmassage kan hjælpe dig med at få…

  • Løsnet op i musklerne
  • Udskilt affaldsstoffer i musklerne
  • Mindsket eventuel væskeophobning
  • Løsnet spændinger i hovedet
  • En bedre nattesøvn

Færre gener

Når man er gravid, er der mange, der oplever ubehag i kroppen. Hvis du er langt henne i graviditeten, kan du opleve muskelømhed som følge af den ekstra vægt, du bærer rundt på. Men graviditeten kan også forårsage søvnproblemer, væskeophobninger eller hovedpine.

En graviditetsmassage fokuserer på dig og din krops velvære. Når man ved hjælp af massage stimulerer blodcirkulationen i musklerne, bliver vævet løsnet op, og spændingerne aftager. Optagelsen af ilt og næringsstofferne i blodet forbedres, og kroppen kommer mere i balance.

Hvordan foregår en graviditetsmassage?

Når man skal have en graviditetsmassage, er det rart at der er ekstra plads til ”bulen” på maven, når man skal ligge ned på briksen. Derfor vil du altid opleve at der i vores massagebrikse til gravide er udformet et hul til maven, så du ligger så behageligt som muligt, og får præcis den støtte du har brug for.

Vi bestræber os selvfølgelig på altid at hjælpe dig med de eventuelle problematikker du måtte have. Mange oplever rent faktisk at graviditetsmassage kan hjælpe med at give en nemmere fødsel, fordi kroppen generelt er mere afslappet.

Hvornår skal man have en graviditetsmassage?

Der er som sådan ikke noget tidspunkt hvor det skal være. Der skal være meget stærke tegn på kontraindikationer, før vi anbefaler at man ikke får massage som gravid. Hvis du oplever feber, bækkenløsning eller andre tegn på sygdom, bør du kontakte din læge først.

Vi behandler gravide klienter i alle stadier af deres graviditet, og rigtig mange nyder massagen så tæt på fødslen som muligt, fordi de netop oplever at kroppen så bedre kan slappe af, når det endelig bliver tid.

Vi tilpasser naturligvis massagen til dig og dine behov, så du kan opnå den ønskede effekt og samtidig får en rigtig god oplevelse.